dijous, 2 de març del 2023

Dia Internacional de les Dones Treballadores. Les polítiques d’igualtat.


Som a uns dies del 8-M, i amb motiu d'aquest dia i des del compromís de CCOO amb la igualtat, s'ha preparat un seguit d'activitats arreu del territori per commemorar la fita i reivindicar el paper del treball en la lluita contínua per la igualtat real i efectiva entre dones i homes.

Una de les eines que ens ajudarà a assolir una veritable igualtat, són els plans d'igualtat. Però encara hi ha moltes empreses sense plans d'igualtat, actualment entre aquestes empreses es troba Alten que encara no té signat un pla d'igualtat actualitza't, ja que l'anterior pla d'igualtat ha caducat.
Per evitar discriminacions i avançar en igualtat i en polítiques salarials, per posar punt final a les bretxes, una de les nostres prioritats és aconseguir plans d'igualtats efectius.


___________________________________________________________________

Estamos a unos días del 8-M, y con motivo de este día y desde el compromiso de CCOO con la igualdad, se ha preparado una serie de actividades en todo el territorio para conmemorar esta fecha y reivindicar la lucha continua por la igualdad real y efectiva entre mujeres y hombres.
Una de las herramientas que nos ayudará a lograr una verdadera igualdad, son los planes de igualdad. Pero todavía hay muchas empresas sin planes de igualdad, actualmente entre estas empresas se encuentra Alten que todavía no tiene firmado un plan de igualdad actualizado, puesto que el anterior plan de igualdad ha caducado.
Para evitar discriminaciones y avanzar en igualdad y en políticas salariales, para poner punto final a las brechas, una de nuestras prioridades es conseguir planes de igualdades efectivos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada