divendres, 3 de març del 2023

Després de la signatura del PREACORD, CCOO continua treballant per un redactat de conveni consistent

 Després de la signatura del preacord que establia les bases per al nou Conveni de Consultoria, queda arribar a un consens en el redactat, abans de la signatura definitiva.

Des de CCOO continuem treballant de manera activa en col·laboració amb l'assessoria jurídica per a la definició de les diferents clàusules i assegurar així un text consistent. Es tracta d'un procés tediós en el qual cal posar tota l'atenció per a no deixar res a interpretacions personals, alguna cosa que comporta un temps i que esperem que estigui finalitzat en breu.
Hi ha avanços importants i la sensació general és positiva, la qual cosa ens porta a pensar que la signatura del conveni pugui no demorar-se massa.
Us avancem el que es va signar en el preacord el pdf adjunt.

_____________________________________________________


Tras la firma del preacuerdo que sentaba las bases para el nuevo Convenio de Consultoría, queda llegar a un consenso en el redactado, antes de la firma definitiva.
Desde CCOO continuamos trabajando de forma activa en colaboración con la asesoría jurídica para la definición de las diferentes cláusulas y asegurar así un texto consistente. Se trata de un proceso tedioso en el que hay que poner toda la atención para no dejar nada a interpretaciones personales, algo que conlleva un tiempo y que esperamos esté finalizado en breve.
Hay avances importantes y la sensación general es positiva, lo que nos lleva a pensar que la firma del convenio pueda no demorarse demasiado.
Os avanzamos lo que se firmó en el preacuerdo el pdf adjunto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada