dijous, 6 de març de 2014

Comunicat sobre temps de l'esmorzarEl passat 7 de febrer la Direcció empresa en va enviar un comunicat indicant que:

El descanso comúnmente conocido como “tiempo del bocadillo o café“ no computará como tiempo efectivo de trabajo en ningún caso

Davant d’això des de el Comitè de Barcelona vam indicar a la mateixa Direcció el nostres desacord amb aquest punt del comunicat, i per aquest motiu es va demanar la rectificació de la mateixa.

La base d’aquesta reclamació es que des de novembre de 2007 tenim reconegut que els 20 minuts de “bocadillo” es temps efectiu de treball, fet que ara mateix Alten vol eliminar com un dret.


Com es evident la Direcció de Alten no va respondre a aquesta petició de la RLT, davant això el Comitè  es va veure obligat a demanar al Tribunal Laboral de Catalunya (TLC) una mediació sobre aquest qüestió.

La citació era per el divendres 28 de febrer a les 10:00 i com es evident la Direcció de Alten no s’ha presentat al·legant problemes de agenda, des de el Comitè entenent que es positiu mantenir oberta la via del diàleg hem acceptat un aplaçament per el proper divendres 7 de Març on esperem que la Direcció es presenti.

Ja informarem el proper divendres 7 de Març dels fets del TLC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada