dimecres, 26 de novembre del 2014

Compensació d'hores i dies - 2014

Com ja comença a ser habitual aquest any l'administrador de Alten presentar unilateralment un calendari i, malgrat tots els esforços del comitè, no s'ha arribat a signar calendari conjuntament.
Com el calendari no ha modificat les condicions que tenim reflectides anteriorment podeu sol·licitar dies de compensació pels següents casos:

  • Es pot sol·licitar un dia de compensació a gaudir al mes de desembre si s'han realitzat 10 o més dies de vacances en jornada intensiva (durant el mes d'agost).
  • Els treballadors amb contracte anterior al 2009 poden sol·licitar un dia de compensació en el mes de desembre per ajust d'hores anuals.
  • En cas que no es puguin realitzar aquestes compensacions o dies pendents de vacances el 2014 per necessitats de projecte / negoci es consideraran hores extres a compensar per l'empresa.



Recordem a més que els empleats que excedeixin el còmput d'hores treballades durant el 2014 podran sol·licitar la seva compensació durant el 2014 informant com 'Permís Oficial - Ajust de jornada anual' a la intranet de Alten. En cas de no poder ser gaudides durant el 2014 per necessitats de projecte o negoci passaran a ser hores extraordinàries a compensar, preferentment, per descans multiplicant per 1.75 o, si no per diners segons acordin amb els seus responsables (usualment Alten les compensa multiplicant per 1.5 ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada